[Ossm-members] beta prevod na Nvu

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Jul 9 06:38:29 UTC 2004


> Нву = тотална утка на авторот. Апсолутно никаква разлика
> со Компoузерот.

Да не испадне дека ги бранам тие од Линдоус, али дај им
шанса. Тек е 0.3 верзија. И фајрфокс во 0.3 верзија не беше
нешто посебно.

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list