[Ossm-members] Се бараат помошници (Fedora + GNOME)

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Jul 21 13:18:08 UTC 2004


Aleksandar Balalovski wrote:

>Сериозно јас не можам да се вклучам во вакви активности. Ете не дека бегам од 
>проблемите :) но вистина имам други обврски кои морам да ги завршам некаде до 
>1ви Август кога заминувам на 10 дневен (заслужен) одмор.
>  
>
Абе во ред е, не се правдај сеа. Јас прашав кој може, а не обратно :-)))
Убав провод на одмор...

>Ако можам некако поинаку да помогнам, џаст сеј соу...
>  
>
Секако дека можеш, најди замена за тоа што не можеш :-)

>Поздрав,
>http://gemidjy.softver.org.mk <<-- Нов Дизајн, нови работи
>  
>
Супер дизајн, елегантно и лесно за навигација.
More information about the Ossm-members mailing list