[Ossm-members] Free Software Day - Update?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Jul 29 00:17:52 UTC 2004


Некој да кажи дополнителни информации за FSD што е планиран за во Македонија?
Ќе го биде, се планира, се организира?

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list