[Ossm-members] чудна работа???

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Jul 30 11:40:59 UTC 2004


Умрежив два комјутера, мојот со Мандрак 10 и еден со Федора. Јас неможам 
да го пингувам, а тој може се, пингува, монтира го мојот /home, префрла 
фајлови...
Томе ми рече дека проблемот може да е што ја имам модем а тој не, и дека 
треба да му кажам на Линукс кој уред да го користи за поврзување со 
другата машина(со route), ама не ја знам командата. HELP!!!More information about the Ossm-members mailing list