[Ossm-members] кој сака Гимп превод?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Jun 2 12:37:54 UTC 2004


Vladimir Stefanov wrote:

> Преводот на Гимп е при крај, остануват уште околу 20% стинга да се 
> преведат. Кој сака да му ги пратам досега преведените фајлови нека ми 
> пише на мејл.
> Поздрав 

Може да ми го дадеш GIMP-ot како што е сега, досега преведен мене, ќе го 
ставам кај мене на сервер, само немам повеќе од 8кб/с за аплоад брзина, 
такашто нема да оди многу брзо...

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list