[Ossm-members] Известување

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 3 14:15:01 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша: 

> Дали АНЕКСите што се наведуваат во договорот некаде се достапни за јавноста?

Не.

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list