[Ossm-members] Re: До сите програмери на листава!!!

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jun 7 17:33:32 UTC 2004


На 07 јун 2004 (понеделник), Vladimir Stefanov напиша:

> сметководство. Сеа некој ќе рече, стави им ја под DosEmu, wine... но јас 

А да пратиш веќе некоја програма за Windows да пробаме дали работи под
wine?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list