[Ossm-members] Re: До сите програмери на листава!!!

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 7 19:04:53 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>На 07 јун 2004 (понеделник), Vladimir Stefanov напиша:
>
>  
>
>>сметководство. Сеа некој ќе рече, стави им ја под DosEmu, wine... но јас 
>>    
>>
>
>А да пратиш веќе некоја програма за Windows да пробаме дали работи под
>wine?
>
>
Crossover? Во (со) што е пишувата апликацијата? Ако е во тулкут што е 
достапен и за Linux и за Windows, подобро би било да се организира 
Crossover акција за прилагодување. Но! Мора да потсетам на иницјативата 
на Ристе Пејов. Контактирај со него за овој проект..

Поздрав,
Александар
More information about the Ossm-members mailing list