[Ossm-members] До сите програмери на листава!!!

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Jun 7 17:47:39 UTC 2004


> Одма да нагласам дека јас не сум
> програмер и не очекувајте многу од мене во овој потенцијален проект, но
> ако треба нешто да се помага, тука сум.

ха, „програмери“ направете ми го програмов ми го бараат :)

Еве како може да помогнеш:
1. да собереш точна и детална спецификација што/како треба да работи 
програмот.

2. Да побараш на интернет да не постои веќе апликација која ги задоволува 
горните критериуми.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list