[Ossm-members] До сите програмери на листава!!!

Danko Ilik danko at on.net.mk
Mon Jun 7 20:35:33 UTC 2004


On Monday 07 June 2004 19:47, Дамјан wrote:
> 2. Да побараш на интернет да не постои веќе апликација која ги задоволува
> горните критериуми.

Да, еве може ќе ти користат следниве категории:
http://sourceforge.net/softwaremap/trove_list.php?form_cat=75
http://freshmeat.net/browse/76/


More information about the Ossm-members mailing list