[Ossm-members] Нов Проект на Lugola

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 7 19:21:16 UTC 2004


http://www.lizard-online.net/lugola/viewtopic.php?t=42&sid=9bde6364dd536a86e9fa9243d1a9d83f

Иницијативата е моја, реализацијата ќе биде на целата група.
Детализирање на состанок во Среда.

Поздрав,
Идеи и сугестии и нејасни работи?

АлександарMore information about the Ossm-members mailing list