[Ossm-members] Нов Проект на Lugola

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 7 20:20:07 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша: 

> Идеи и сугестии и нејасни работи?

Можеш да го земеш памфлетот, малку е стар можда ама мислам дека ќе заврши 
работа.

Пред некое време мислев да направам некоја презентација со повеќе текст за 
лесно предавање на материјата за слободен софтвер. Па може ако имам време 
другата недела конечно и да ја направам.


-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list