[Ossm-members] Нов Проект на Lugola

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 7 22:59:16 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Можеш да го земеш памфлетот, малку е стар можда ама мислам дека ќе заврши 
>работа.
>
>Пред некое време мислев да направам некоја презентација со повеќе текст за 
>лесно предавање на материјата за слободен софтвер. Па може ако имам време 
>другата недела конечно и да ја направам.
>
>  
>
Супер, и јас имам нешто направено, може да се сублимираат двете работи. 
Ако сакаш можам да ти ја пратам презентацијата што јас ја 
направив...поздрав!

АлександарMore information about the Ossm-members mailing list