[Ossm-members] До сите програмери на листава!!!

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Mon Jun 7 21:11:30 UTC 2004


|создавачите). Сугестии се добродојдени. Одма да нагласам дека јас не сум 
|програмер и не очекувајте многу од мене во овој потенцијален проект, но 
|ако треба нешто да се помага, тука сум.

Јас можам да дадам милион сугестии, имам доста искуство и во програмирање
и во праење софтвер за финансово работење...
Слободно контактирајте ме за совети и прашања. За жал нема да можам
да дадам некој посебен придонес околу програмирањето бидејќи
имам навистина премногу обврски :(

More information about the Ossm-members mailing list