[Ossm-members] Re: До сите програмери на листава!!!

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Jun 7 22:32:09 UTC 2004


>На 07 јун 2004 (понеделник), Vladimir Stefanov напиша:
>
>  
>
>>сметководство. Сеа некој ќе рече, стави им ја под DosEmu, wine... но јас 
>>    
>>
>
>А да пратиш веќе некоја програма за Windows да пробаме дали работи под
>wine?
>  
>
Да пратам, ама не ми го дават програмерите exe-то. Они се согласуват да 
пробаме дали ќе работи по wine или DosEmu, ама да го снимам на флопи или 
ЦД не доаѓа во предвид :-)More information about the Ossm-members mailing list