[Ossm-members] Слободата и ти.пдф

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 7 23:29:29 UTC 2004


Nebojsha Milosavlevski wrote:

>Здраво! Еве ме и мене после подолго време на листава. Имам едно прашање
>во врска со текстот кој се појави во ПЦинфо+, имено Слободата и ти.пдф.
>Би сакал истиот да го искористам како база за финалниот проект кој го
>работам по Computer Application in Communication (Introduction to Web
>Design) на SEE University, со тоа што барам од вас дозвола 
>  
>
На самиот крај од памфлетот стои дека копирањето и редистрибуирањето се 
препорачливи. Е сега дали тексот е лиценциран според некоја од овие 
слободните лиценци не знам,ама не верувам да имаш никаков проблем. It is 
the free software world! ВО секој случај почекај мислење од 
покомпетентните...

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list