[Ossm-members] Re: Krivicen Zakon-update

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jun 8 19:20:11 UTC 2004


На 08 јун 2004 (вторник), Игор Петрески напиша:

> Ако некого го интересира како Кривичниот закон ги третира компјутерските 
>  упади:
> 
> http://www.pcinfo.com.mk/modules.php?name=News&file=article&sid=364
> 
> Инаку ова е последната верзија на овој закон. Претходно обидте не беа 
> казниви сега и тие се!
> Затвор до 10 години!
> 
> Игор.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list