[Ossm-members] Open Office download ?

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Jun 9 12:18:35 UTC 2004


Gjoko Jovanovski wrote:
> |Сега ме информираа дека во Internet (fucking) Explorer не се гледаат
> |линковите

Глиша, можеш да го средиш тоа?

> Него, дали сте приметиле дека кратенката на организацијата е ССМ. Дечки па
> не знаев дека имате толкава зградурина во сред центар на Скопје. Де
> изнајмете ми една канцеларија по поволни услови. :)))

Ти дури сега разбра? Неинформиран!  :-)

-- 
If a turtle loses his shell, is it naked or homeless?More information about the Ossm-members mailing list