[Ossm-members] Re: Open Office download ?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 9 18:26:52 UTC 2004


На 09 јун 2004 (среда), Ivan Stojmirov напиша:

> >|Сега ме информираа дека во Internet (fucking) Explorer не се гледаат
> >|линковите
> 
> Глиша, можеш да го средиш тоа?

Tи ја правеше таа страна за ДЛ, ти викав дека е глупа. :p

Ај видете сeга дали е во ред?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list