[Ossm-members] Re: Re: Open Office download ?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 9 19:19:24 UTC 2004


На 09 јун 2004 (среда), Gjoko Jovanovski напиша:

> | Ај видете сeга дали е во ред?
> 
> За жал сеуште не е.

А да си го смениш ти browser-от? :)

> последната колона (кај што е линкот SourceForge) воопшто не се појавува во
> IE6 sp1

Ај пак. Незнам што почисто од ова. 

Ваљда било до border-collapse
http://www.corecss.com/properties/property.php?Name=border-collapse

Ако е до тоа, ебате бросерот. Ако веќе не го разбираш игнорирај го 
не поебувај све.
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list