[Ossm-members] Re: Re: Open Office download ?

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Wed Jun 9 20:47:04 UTC 2004


 
| А да си го смениш ти browser-от? :)
| Ај пак. Незнам што почисто од ова.

Јок. Не сака!
:(
 
| Ваљда било до border-collapse
| http://www.corecss.com/properties/property.php?Name=border-collapse
| 
| Ако е до тоа, ебате бросерот. Ако веќе не го разбираш игнорирај го
| не поебувај све.

Се согласувам со овој став. Но не и со оној најгоре.
Ако сакаш глупите-тупи прозорски корисници да прејдат на слободен софтвер
прво треба да им дадеш можност да го осознаат... и да го симнат, со глупиот
туп browser на кои што ги навикнале, кој што btw е има сигурно над 70%
market share... 
Јајцето или кокошката?
:)

Се согласуваш нели?
Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list