[Ossm-members] Re: Open Office download ?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jun 9 22:20:12 UTC 2004


Gjoko Jovanovski напиша:

>Ако сакаш глупите-тупи прозорски корисници да прејдат на слободен софтвер
>прво треба да им дадеш можност да го осознаат... и да го симнат, со глупиот
>туп browser на кои што ги навикнале, кој што btw е има сигурно над 70%
>market share... 
>  
>

Хех.. :)

Ноу хард филингс, ама ако си глуп-туп прозорски корисник не симнувај 
OpenOffice.org, чекај да добиеме цедеа и помини кај што ќе се делат и 
готово. У ситуацијава се работи за тебе, затоа инсталирај си Mozilla или 
Mozilla Firefox на глупавиот оперативен систем (кој што гледам си запнал 
да го користиш - без разлика зашто) и ќе си завршиш работа. :)

GNU/Linux + Mozilla = И кокошката, и јајцето. :)-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list