[Ossm-members] Re: Re: Re: Open Office download ?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 9 23:25:01 UTC 2004


На 09 јун 2004 (среда), Gjoko Jovanovski напиша:

> | Ај пак. Незнам што почисто од ова.
> 
> Јок. Не сака!

Е незнам што друго да му правам. Ај да видам во Windows уствари што точно
му фали. Ако знае некој нека помогне.

> Се согласувам со овој став. Но не и со оној најгоре.

Заебанција беше. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list