[Ossm-members] Re: Re: Re: Open Office download ?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Jun 10 00:04:56 UTC 2004


На 10 јун 2004 (четврток), Georgi Stanojevski напиша:

> Е незнам што друго да му правам. Ај да видам во Windows уствари што точно
> му фали. Ако знае некој нека помогне.

Сега дефинитивно би требало да се гледа.

IESucks, Злочко сепак смени ги го интернет прегледувачот. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list