[Ossm-members] Open Office download ?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 10 19:18:17 UTC 2004


> Него, дали сте приметиле дека кратенката на организацијата е ССМ. Дечки па
> не знаев дека имате толкава зградурина во сред центар на Скопје.

Не само тоа, него владата ќе ни даде околу 57.000 евра од фондот за невладини 
организации:
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?pBroj=2477&stID=34838

:) како би било да ја згрешат жиро сметката  хехе

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list