[Ossm-members] Krivicen Zakon-update

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 10 07:41:48 UTC 2004


Игор Петрески напиша: 

> Законот немам појма кој го работел, но е официјлано изгласан

Значи законот е во употреба? Гад дем, јас те разбрав дека сега се работи на 
тоа. 

-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list