[Ossm-members] Проблем во инсталација

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Thu Jun 10 14:55:10 UTC 2004


Ајде вака.
Се потрудив да инсталирам OpenOffice на Македонски под мојата Debian базинара дистрибуција.
Арно ама, почнувајќи од setup-от, па се до вклучувањето и работата на програмата, сé што е кирилично е прикажано во прашалници. :(

XandrOS 2.0 / KDE / ReiserFS / UTF-8

Меѓу другото не ни можам да куцам во кирилица во самата програма, иако во останатите текст едитори тоа го правам без проблем.

Некој случајно да има идеја кај сум ја утнал?

Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list