[Ossm-members] собир?

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 10 18:31:20 UTC 2004


На вести викаат нема да врне повеќе, па да правиме еден собир во парк викендов 
а? 

Таман ако се соберат повеќе луѓе ќе можеме да поразговараме за некои идеи како 
softwarefreedomday.org во Македонија, можни инстал фестови и сл.

Што викате?


-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list