[Ossm-members] Re: собир?

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jun 12 17:03:40 UTC 2004


Gjoko Jovanovski напиша: 

> И јас се пријавувам за средба!

Сега е 19 часот и уште е жешко ама кај и да е сонцево ќе падне. Значи, да го 
правиме собиров ова време? 19:00?

> квалитетна книга, од типот на онаа „Линукс - Приручник за администраторе“
> би можел да ми ја позајми??

Има нешто како "The Linux System Administrator's Guide" достапно на Интернет. 
Не знам точна адреса, па барај на google. 


-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.More information about the Ossm-members mailing list