[Ossm-members] Re: собир?

Ѓоко Јовановски zlochko at on.net.mk
Sat Jun 12 17:33:54 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>Gjoko Jovanovski напиша: 
>
>  
>
>>И јас се пријавувам за средба!
>>    
>>
>
>Сега е 19 часот и уште е жешко ама кај и да е сонцево ќе падне. Значи, да го 
>правиме собиров ова време? 19:00?
>
>  
>
>>квалитетна книга, од типот на онаа „Линукс - Приручник за администраторе“
>>би можел да ми ја позајми??
>>    
>>
>
>Има нешто како "The Linux System Administrator's Guide" достапно на Интернет. 
>Не знам точна адреса, па барај на google. 
>  
>
Абе супер е тоа... ама мене ми треба во вид на хартија. Сем ако некој не 
врши услуга печатење...
Не можам долго на монитор да читам текст.
Инаку времето за средба во 19 часот мене ми одговара. :)

Злочко.
More information about the Ossm-members mailing list