[Ossm-members] Re: собир?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jun 12 19:13:19 UTC 2004


Ѓоко Јовановски напиша:

> Новица Наков напиша:
>   
>
>> Сега е 19 часот и уште е жешко ама кај и да е сонцево ќе падне. 
>> Значи, да го правиме собиров ова време? 19:00?
>
> Инаку времето за средба во 19 часот мене ми одговара. :)


Нека биде 19.00.


-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list