[Ossm-members] Инстал на OpenOffice

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Jun 14 13:57:30 UTC 2004


> > успеав да инсталирам и да ми се гледа кирилицата.
> > Ама не сака да куца сеа на кирилица... коа е избран нашиот енкодинг
> > можам ако сакам и да мавам по тастатура... едноставно курсорот во
> > OpenOffice не мрда. :(
>
> Абе чудна работа, зашто вакви работи секогаш им се случуваат на оние што
> немаат многу искуство со ова. Озбилен сум, истата процедура, се исто,
> мене ќе ми пројде, на друг не.

Најверојатно е нешто тотално сјебано во тоа Xandros-от.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list