[Ossm-members] Инстал на OpenOffice

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Mon Jun 14 13:59:57 UTC 2004


Ѓоко Јовановски wrote:
> Абе...
> успеав да инсталирам и да ми се гледа кирилицата.
> Ама не сака да куца сеа на кирилица... коа е избран нашиот енкодинг 
> можам ако сакам и да мавам по тастатура... едноставно курсорот во 
> OpenOffice не мрда. :(

А да не куцаш ти со некој заебан фонт што нема кирилични карактери?
Ако си ги инсталирал Verdana и компанија, пробај куцај со некој од нив.

-- 
Borg Mail Reader v2.1a  Tagline theft is futile.More information about the Ossm-members mailing list