[Ossm-members] Re: Gemter v0.3 pre1

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 14 18:28:13 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша:

> Искрено очекував поголема поддршка. Како и да е, во тек е преведување 
> на Gemter Pack на англиски јазик, сигурно има тестери што радо би ја 
> тестирале. Кај нас нема. Да си земиме да си преведуваме речи...


Чекај бе, каде си се залетал, треба прво постоечка Linux базирана мрежа 
за да се тестира тоа чудо... Колку што знам јас такви ги има многу малку 
кај нас.

Еве јас ќе тестирам кога ќе си го напраам компјутерот втор.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list