[Ossm-members] Re: Gemter v0.3 pre1

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 14 18:43:15 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

>
> Чекај бе, каде си се залетал, треба прво постоечка Linux базирана 
> мрежа за да се тестира тоа чудо... Колку што знам јас такви ги има 
> многу малку кај нас.
>
> Еве јас ќе тестирам кога ќе си го напраам компјутерот втор.
>
Ok, mi pomina nervozata...izvinete :-[More information about the Ossm-members mailing list