[Ossm-members] Re: (no subject)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jun 15 11:33:06 UTC 2004


На 15 јун 2004 (вторник), Зоран Димовски напиша:

> Здраво дечки. Ај ако може некој да ми каже како да внесам у MySQL база  
> зборовите шо се до сега преведени од кде и OpenOffice за да можеме у  
> кочани и да го презентираме онлајн речникот што го правам. Знам Глиша  
> нешто ми кажува на некоја српска страна имат нешто такво за внесување на  

http://www.prevod.org/ 

Стојмир мислам контактираше со авторите и имаа некои алатки од .по
фајловите да им ги става во нивната база.

Дај структурата на базата да пробаме нешто ние да направиме.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list