[Ossm-members] Gemter v0.3 pre1

Томислав Марковски herrera at users.sourceforge.net
Tue Jun 15 13:56:50 UTC 2004


> Добро оти ти тоа не го сториш? Мислам види, не се работи за кернел па да 
> не знаеш да го прочепкаш да го научиш што е како е, се работи за 3-4 
> сати чепкање...и освен тоа, имаш обичај вака сите да ги каниш во Кочани? 
> Еден ден сите ќе ти дојдат, шо ќе прајш после...

Затоа што тоа е твое дете и редно е ако има можност да се викни авторот.
Нели ќе ти биде мило да презентираш нешто твое пред други?
Ја ќе дојдам да гледам :-)

-- 
Томислав Марковски

Another war ... must it always be so?  How many comrades have we lost
in this way? ...  Obedience.  Duty.  Death, and more death ...
		-- Romulan Commander, "Balance of Terror", stardate 1709.2

More information about the Ossm-members mailing list