[Ossm-members] users.ossm.org.mk

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Jun 16 17:25:34 UTC 2004


> Од старт би му креирале еден акаунт на Зоки, за да има каде да си го
> развива речникот.


Ок кога ке биде тоа? Нема проблем обавестете ме :) Adios

CaosMore information about the Ossm-members mailing list