[Ossm-members] Re: Re: users.ossm.org.mk

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Wed Jun 16 21:59:45 UTC 2004


On Wed, 16 Jun 2004 22:02:53 +0200, you wrote:

>> Иначе, мојот предлог е сајтовите да бидат username.softver.org.mk, тој domain 
>> ионака за тоа беше замислен.
>
>Во право си како и секогаш, многу е боље вака. :)

И јас сум за softver.org.mk решението - како што кажа Дамјан - тоа
беше и идејата кога го регистриравме.


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list