[Ossm-members] users.ossm.org.mk

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Jun 17 02:39:54 UTC 2004


Ivan Stojmirov wrote:

> Од старт би му креирале еден акаунт на Зоки, за да има каде да си го 
> развива речникот. Исто и Александар би можел да добие акаунт, за да 
> можат сите да си го симнат (и тестираат) Гемтер.

Jе Је Је...че ме имат на Интернет!
Голема благодарност што помисливте на мене и мојот не толку способен 
сервер, не само што е лошо конфигуриран туку лоша е и брзината што ја нуди

Фала уште еднаш,

АлександарMore information about the Ossm-members mailing list