[Ossm-members] mono::

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 17 12:28:08 UTC 2004


> Ама ич не ми се допадна тоа што го видов на
> download страната! :(
> За SuSE 8, 9 и 9.1 различни верзии за download. Исто и за
> RedHat.
> Windows тука сеуште јаде... :((

Тоа е за подобро да ги искористи можностите на платформата. Може и другачие, 
све да се спакува со самата апликација и да не зависи од платформата, но 
тогаш секој security update на платформата не важи за таквата монолитна 
апликација.

> Мене многу повеќе како идеја ми се допаѓа php-gtk. Иако има
> поддршка само за gtklib 1.2 сеуште. http://gtk.php.net
> За v.2 од PHP5.

PyQT rules :)


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list