[Ossm-members] Re: KDE Kонвенции

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 17 16:43:35 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша:

> Ова се должи на фактот што од некои странцки програмери бев 
> искритикуван дека апликациите повеќе ми се Gnomish а знаете каква 
> навреда е тоа :) Сериозно ако имате некој пејпр или слично копи/пејст..


Хахахаха. :D


-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list