[Ossm-members] MK Recnik - patch 1

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Sun Jun 20 19:08:57 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>Ова што ти го викаш печ (patch) е модифицирана датотека, која е спремна
>за печување, но не и самиот печ.
>
>сец ... сец ...
>
Хммм малце е некултурно на луѓе кои подолго време ги користат овие 
алатки да им објаснуваш како на лаици.

Единствената причина што пратив и јас и Васко цел фајл е тоа што сметав 
дека повеќе ќе бидете збунети ако пратам вистински patch фајлови ... но 
ако така сакате во ред ...


More information about the Ossm-members mailing list