[Ossm-members] MK Recnik - patch 1

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Sun Jun 20 20:54:50 UTC 2004


|Хммм малце е некултурно на луѓе кои подолго време ги користат овие 
|алатки да им објаснуваш како на лаици.

Плус и тие луѓе ако во моментов се професионални програмери и користеле
алатки како на примиер оние за печување на макро асемблерот и турбо
асемблерот во 1995-96 година (кои btw немаат врска со diff/patch алатките од
линкусот)

|Единствената причина што пратив и јас и Васко цел фајл е тоа што сметав 
|дека повеќе ќе бидете збунети ако пратам вистински patch фајлови ... но 
|ако така сакате во ред ...

Got my point.
More information about the Ossm-members mailing list