[Ossm-members] Re: MK Recnik - patch 1

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jun 20 21:05:07 UTC 2004


На 20 јун 2004 (недела), Vasko Mitanov напиша:

> Ево плус и додадено автоматско препрознавање на јазикот :-)
> (додуше сеа ако за прва буква од зборот се стави - или незнам некој
> друг специјален знак, нема да работи)

На Бидиков логиката е боља а и го нема тој баг со специјалните 
карактери. :)

Иако твоето е можда побрзо пошто не се конектира со база.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list