[Ossm-members] MK Recnik - patch 1

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Fri Jun 25 11:57:30 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>On Sun, 2004-06-20 at 18:43, Vasko Mitanov wrote:
>  
>
>>|Еве печ што прави синтакс хајлајтинг на најдениот збор (ко на гугл) :)
>>    
>>
>
>Мала исправка, ако ми дозволиш. Прво, поздрав до тебе и до сите останати
>за учеството и помошта во речникот.
>Второ, неколку збора за како правилно да се праќаат печеви.
>  
>
За сите оние што не им е баш најјасно што е закрпа (patch) и како се 
употребува ... бујрум 
http://www.linux.net.mk/modules.php?name=News&file=article&sid=973More information about the Ossm-members mailing list