[Ossm-members] MK Recnik - patch 1

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Mon Jun 21 15:18:05 UTC 2004


Riste Pejov wrote:

> Не сметај кој колку ќе биде збунет, правиот начин си е прав начин без 
> разлика на твоето субјективно размислување, ако гледаме од твој аспект 
> тогаш ние треба да го сметаме некултурно и навредливо твоето испраќање 
> на цела датотека како закрпа, затоа што си мислел дека ние не сме 
> способни да удриме една закрпа или пак дека не знаеме што е diff/patch. 
> Кој не знае како правилно се крпи ќе си прочита на интернет. Нема место 
> за забуна. Do or Die.
> 
> Р.

Ок по ново ќе работам на правиот начин :-)
More information about the Ossm-members mailing list