[Ossm-members] Слободен софтвер во Кочани

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Tue Jun 22 11:02:33 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Со оглед на тоа дека во сабота треба да се оди во Кочани најдобро би 
> било да расчистиме некои работи.
>
> 1. Излезе дека има доста заинтересирани луѓе од Скопје. Јас имам кола 
> и кај мене се пријавени Стојмир и Томе, значи има место за уште еден. 
> Најдите уште една кола и ќе праиме Free Software караван. :)

Полека полека, се збираме, јас сум за идење исто, чувај место кај тебе 
во кола.

> 2. Што би носеле од тука? Дали ќе одржиме некоја презентација од тие 
> нашите за слободен софтвер и openoffice.org?

Па зар нема некоја агенда од страна на кочанчаниве ? Ако нема агенда 
ајде да се направи една под итно. Флаери исто да се направат!

> 3. Што се ќе има во Кочани, проектор дали ќе има? Во колку саат е 
> планирано да започне настанот?
>
Организаториве или слабо ја информираат листава, или слабо организираат.

> Тоа ми текнува сега.

Мене ми текнува многу појке, ама ај другпат :)

Р.More information about the Ossm-members mailing list