[Ossm-members] =?utf-8?b?0IPRg9Cx0YDQuNGa0LA=?=, =?utf-8?b?0LrQvtGA0L/QuA==?=, канти... за отпадоци де

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jun 22 12:46:41 UTC 2004


Томислав Марковски напиша: 

> Filesystem (во Компјутер)

Никад не ми дошло под курсор. :)

> Templates (во менито Локации)

Мостри.

> CD Creator (тековниот превод CD Создавач ми е малку несоодветен)

Мислам дека имиња на програми не треба да се преведуваат.

-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list