[Ossm-members] =?utf-8?b?0IPRg9Cx0YDQuNGa0LA=?=, корпи за отпадоци де

Tomislav Markovski herrera at users.sourceforge.net
Tue Jun 22 13:35:03 UTC 2004


On вто, 2004-06-22 at 14:46, Новица Наков wrote:
> Томислав Марковски напиша: 
> 
> > Filesystem (во Компјутер)
> 
> Никад не ми дошло под курсор. :)

Може затоа што користиш КДЕ. На десктоп на гномот има икона Компјутер и
во неа (ќе) има Filesystem ако не најдеме решение соодветно.

> 
> > Templates (во менито Локации)
> 
> Мостри.
> 
> > CD Creator (тековниот превод CD Создавач ми е малку несоодветен)
> 
> Мислам дека имиња на програми не треба да се преведуваат.

ЦД креатор и не е така лошо.

-- 
Томислав Марковски

The Dilithium Cyrstals need to be rotated.

More information about the Ossm-members mailing list